Bejelentéswww.oaingatlan.5mp.eu
Jót gyorsan, egy helyen!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Eladó- Kiadó

1. 2040 Budaörs, Csikidűlő.

Budaörsön 6 szobás minden igényt kielégítő dupla garázsos medencés luxusház kiadó. A csendes mellékutcában lévő ház, tökéletes nyugalmat és kényelmet biztosít leendő bérlője számára. Az alsó szinten található a nappali kandallóval, gépesített amerikai konyha, kamra, terasz kapcsolatos étkező, három hálószoba, tágas fürdőszoba és szauna. A felső szinten nappali, hálószoba és fürdőszoba lett kialakítva. A mosókonyhát és tárolókat a pinceszinten helyezték el. A gondozott kertben fűthető úszómedence, beépített grillező, kerti pavilon padokkal és csodálatos panoráma biztosítja a teljes kikapcsolódást. Bérleti díj 2500 Euró/hó + rezsi.


2. 2045 Törökbálint, Szabadság tér.

Törökbálinton sürgősen eladó egy 50 nm-es két szobás, két fürdőszobás házrész 100nm-es saját telekkel 12M Ft-os irányáron. A két szinten elhelyezkedő ingatlan szintenként külön bejáraton érhető el. Felső szinten (35nm) szoba, konyha-étkező, fürdőszoba előszoba, alsó szinten (15nm) szoba, fürdőszoba és előszoba található.


3. 2040 Budaörs, Hóvirág utca.

Budaörsön, kitűnő közlekedéssel, csendes kertvárosias környezetben, saját kerttel rendelkező ikerházak eladók. Ajánlom ezt mindazoknak akik csendre és nyugalomra vágynak és a belvárosba gyorsa be- és ki szertnének jutni.
2-es számú ház. Ár.:51.500.000.Ft


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!